سنگ گرانیت، سنگی با قیمت مناسب است که از مقاومت بالایی در برار عوامل مختلفی از جمله شرایط آب و هوایی مختلف، فشار، رطوبت و.. برخوردار است، که در همهی انواع کاربردی خیال شما را راحت و آسوده خواهد کرد و شما هیچ گونه نگرانی از بابت خورد شدن و شکستن و فرسودگی این سنگ نخواهید داشت. اما باید در کنار این معایب به نکاتی که گاهاً مشکل ساز خواهد بود توجه داشت.
معایبی که برای سنگ گرانیت وجود دارد، بسیار کمترازمزایای این سنگ میباشد. که میتوان به تعدادی از آنها مانند وزن بالای این سنگ و عایق نبودن در برار حرارت و صوت اشاره کرد و در کنار همهی این موارد ضررهایی هم برای انسان نیز دارد.
در ادامه این بخش از مقاله مهمترین معایب سنگ گرانیت، یکی از پر طرفدارترین سنگهای ساختمان را مورد بررسی قرار میدهیم.
مواد پرتوزایی زیادی مانند اورانیوم، توریوم، پتاسیم که رادیواکتیو میباشند اشاره کرد. که هنگامی این مواد در محیطهای بسته قرارمیگیرند از خود پرتوییهایی منتشر میکنند که میتوانند اثرات زیان باری در سلامتی سیستم ایمنی ریه ساکنین برجای بگذارند.
یکی دیگرازمعایب این سنگ این است که دارای اشعه ایکس و گاما میباشد. که همین امر موجب ساتع کردن امواج رادییو اکتیو از خود باعث ایجاد آلودگیهای خاص مانند بیماریهای سرطانی میشود. که به همین منظور استفاده از این سنگها در محیط بیمارستانی وآزمایشگاهی به کل ممنوع میباشد.
زنگ زدن آهن داخل گرانیت که به دلیل وجودعنصرآهن درون این سنگ است. که پس از گذشت زمان و قرارگرفتن در معرض رطوبت بالا باران برف و.. موجب زنگ زدی سنگ میشود. که همین زنگ زدگی باعث از بین رفتن و فرسایش سنگ میشود. از این رو برخی از افراد از خرید سنگ گرانیت خودداری میکنند و سنگهای دیگر را بجای این سنگ انتخاب میکنند
یکی دیگر از مشکلات این سنگ که میتوان به آن اشاره داشت وزن سنگین این سنگ است که همان طورکه میدانید گرانیت به عنوان سنگینترین سنگ درمیان انواع سنگهای ساختمانی شناخته شده به طوری که وزن مخصوص آن ۲۸۰۰کیلوگرم برمترمکعب است. که به همین دلیل اصطلاحاً بارمرده به ساختمان اضافه میکند. که همین امرسبب شده که درساختمانسازی امروزی که سبکی وکاهش وزن ساختمان در جهت مقاومسازی در برار زلزله بسیاراهمیت دارد. ازسنگ گرانیت جهت ساخت و سازکمتر استفاده شود.
سنگهای گرانیتی به دلیل تخلخل کم قدرت چسبندگی پایینی دارند. که همین امرباعث میشود درگذرزمان در برخی از موارد ناپایدارشود وازسیمان جدا شده و سقوط میکند. برای همین برای استفاده از این سنگ و پایدار کردن این سنگ در نما ازپیچ استفاده میشود.
سنگهای گرانیتی روشن در اثرقرار گرفتن در برار برف و باران و تگرگ در طول زمان دچار ایجاد لکهایی میشوند که فقط ر گرانیت روشن بیشتر دیده میشود که از نظر خیلیها این لکها جالب نیستن و همین لکها سبب میشود خیلیها از این سنگها استفاده نکنند.
جمعبندی
بصورت کلی شما میتوانید از این سنگها برای کف محیطهای باز مثل ویلاها حیاط منازل استفاده کنید. ولی برای محیط بیمارستانی آزمایشگاهی از این سنگ استفاده نشود و همچنین برای نمای ساختمانی میشود نیز استفاده کرد. به شرط اینکه معایب این سنگ هم در نظر گرفته باشیم.
امیدواریم که از خواندن این مقاله در وب سایت ری استون نهایت لذت را برده باشید.
سنگ خارا یا گرانیت (به فرانسوی: granite) گونهای سنگ آذرین درونی است. بافت آن دارای دانههای متوسط تا درشت است و دارای کوارتز (دُرّ کوهی) و ...
سنگ چینی یا کریستال کریستال یا همان سنگ چینی (توده سنگهای آهکی یا دولومیتی) هستند که در اثر عوامل درونی، نظیر ...
Glazed tile is a type of thin ceramic that is covered with glass glaze and is produced in various colors in a simple ...
Mosaic ceramics are a type of ceramic with small glazed or unglazed pieces that are made in various patterns and colors and with ...
02133742555
تهران- شهرری-خیابان شهید بروجردی- پلاک 41
info@Reystone.ir